Δημιουργική Γραφή

Εκτύπωση PDF

Ακόμη μια πρωτιά με τη μικρή συγγραφέα της Δ' τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

anais_marianthi_thΗ δράση των παιδιών της τάξης  μας (Δ') δεν περιορίζεται μόνο στα σχολικά πλαίσια. Αρπάζουμε όποια ευκαιρία μας δίνεται για να απλώσουμε τα φτερά μας, να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας προς την κοινωνία. Με αυτή τη λογική συμμετείχαμε και στο διαγωνισμό που διεξήγαγε το "Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου" συγγράφοντας ένα κείμενο με θέμα "Ο τόπος που ζω".

Με χαρά μάς ανακοίνωσαν ότι η ατομική εργασία της μαθήτριας της Δ' τάξης Λάμπρου Αναίς κέρδισε το πρώτο βραβείο! Η Αναίς με τον περιγραφικό της τρόπο μάς ταξίδεψε στα μέρη της Ρόδου τονίζοντας τις ομορφιές της. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την εργασία της:

Την 01/04/12, ημέρα Κυριακή παραμονή της παγκόσμιας μέρας παιδικού βιβλίου παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το "Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου" για να παρακολουθήσουμε τη μουσικοθεατρική παράσταση της συγγραφέως και μουσικού Μάρως Θεοδωράκη "Το ταξίδι της Πιπίτσας". Μάθαμε μέσα από τραγούδια για την αλφαβήτα, τα μέσα μεταφοράς, την αναδάσωση και τα αδέσποτα ζώα.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η απονομή των βραβείων. Έτσι, και η Αναίς παρέλαβε το βραβείο της κάνοντας υπερήφανους τους γονείς της, τη δασκάλα της και όλο το διδακτικό και μαθητικό δυναμικό του σχολείου.

Μετά τη βράβευση η Αναίς με τη δασκάλα της.Κάντε κλικ για να διαβάσετε το κείμενο που διακρίθηκε!