Διαγωνισμός Αφίσας 2012

Εκτύπωση PDF

Μια λαμπρή διάκριση γεμάτη χρώμα και διάθεση για περιπλάνηση για τους μικρούς μαθητές της 2ας τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου

1ο βραβείο στο διαγωνισμό αφίσας «Ταξιδεύω με το βιβλίο μου…» από τη Β’ Δημοτικού.

omadiki_1bΗ αγάπη μας για τη λογοτεχνία, τα παραμύθια και τα βιβλία μας οδήγησε στην απόφαση να συμμετάσχουμε στον διαγωνισμό αφίσας που διοργάνωσε το Κέντρο Λογοτεχνών και Μεταφραστών Ρόδου με θέμα  "Ταξιδεύοντας με το βιβλίο μου..." για να παροτρύνουμε και άλλους να ταξιδέψουν  και αυτοί με ένα βιβλίο.

Παρόλο που το μόνο που μετρούσε για μας ήταν η απόλαυση της δημιουργίας και της συμμετοχής, δεχτήκαμε με χαρά και έκπληξη την είδηση της διάκρισής μας στην πρώτη θέση του διαγωνισμού!

Έτσι την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 και ώρα 11.30 συγκεντρωθήκαμε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου  και  αφού παρακολουθήσαμε τη μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στην παγκόσμια μέρα παιδικού βιβλίου, στη συνέχεια παραλάβαμε το βραβείο, μαζί με πολλά άλλα παιδιά.

Ευχαριστούμε πολύ το Κέντρο Λογοτεχνών και Μεταφραστών Ρόδου που με το διαγωνισμό αυτό μας έδωσε το ερέθισμα να εκφράσουμε την, έτσι κι αλλιώς, μεγάλη μας αγάπη για τα βιβλία και μας έδωσε ώθηση να κάνουμε ακόμα περισσότερα.

Η δασκάλα της Β’ Δημοτικού,

Μπαξεβάνογλου Εύα