Ροδίνι 11 Δεκ. 2011

Εκτύπωση PDF

giorgos_eiriniΧριστουγεννιάτικο...φιλανθρωπικό... δρώμενο... Πώς θα μπορούσαμε να λείπουμε; Στηρίζουμε το ίδρυμα event_11_Dec_2011"Ανδρέας" μαζεύοντας παιχνίδια για τα παιδιά... πουλάμε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες μας...τονίζουμε την παρουσία μας   μουσικοχορευτικά με μελωδίες που αρμόζουν στο κλίμα της ημέρας για τα δικαιώματα των παιδιών.

Οι εκπαιδευτικοί με την υποστήριξη του συλλόγου γονέων του 17ου αποφάσισαν ότι δεν πρέπει με κανένα τρόπο να ανακοπεί η πορεία εξοπλισμού με σύγχρονα ψηφιακά εκπαιδευτικά μέσα διδασκαλίας.

Για το λόγο αυτό προμηθευτήκαμε 4 σύγχρονους διαδραστικούς πίνακες και εξοπλίστηκαν οι Α1', B', Δ' και Ε' τάξεις του σχολείου μας.
Το κόστος των παραπάνω διατάξεων θα καλυφθεί με συλλογικές δράσεις όλων των εταίρων της σχολικής μας κοινότητας. Δηλαδή μαθητές, δάσκαλοι, γονείς και μέλη της ευρύτερης ροδιακής κοινωνίας.

Έτσι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με τη φιλοτέχνηση χριστουγεννιάτικων θεμάτων. Όλοι οι μαθητές μας στα πλαίσια των μαθημάτων εικαστικών κατέθεσαν τις δημιουργικές τους προτάσεις στο χαρτί. Έπειτα από επιλογή, 8 από τα έργα τους εκτυπώθηκαν και δημιουργήθηκαν αυτές οι θαυμάσιες χριστουγεννιάτικες κάρτες που μπορούν να μεταφέρουν τις ευχές σας στους αγαπημένους σας και συνάμα να βοηθήσουν στην προσπάθεια εξοπλισμού του σχολείου μας.

Σας ευχόμαστε υγεία και ευτυχία στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή!!!

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες των μαθητών του σχολείου μας!

1_th

7_th

2_th
6b_th 9a_th 3_th
4_th 5a_th