Δραστηριότητες Συλλόγου

Εκτύπωση PDF


Αυτόνομες δράσεις του Συλλόγου:

Δεκέμβριος 2009: Μοιράστηκαν χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλα τα παιδιά του σχολείου και  αναμνηστική σχολική φωτογραφία σε όλα τα παιδιά όλων των τάξεων.

Ιανουάριος 2010: Κόψιμο ετήσιας βασιλόπιτας και δώρο σε κάθε παιδί ένα βιβλίο από τη σχολική επιτροπή.

26 Ιανουαρίου 2010: Συνάντηση με το Δήμαρχο Ροδίων κ. Χατζευθυμίου, προκειμένου να ανοίξουμε ένα δρόμο συνεργασίας και να τεθούν οι ανάγκες και τα προβλήματα του σχολείου.

29 Ιανουαρίου 2010: Συνάντηση με στελέχη του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου του Δήμου Ροδίων, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασίας και την παροχή των υπηρεσιών τους, ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών, των γονιών και των εκπαιδευτικών του σχολείου.

30 Ιανουαρίου 2010: Αποκριάτικο πάρτι σε αίθουσα παιδότοπου, κοντινού στο σχολείο, προκειμένου να έχουν πρόσβαση όλοι οι μαθητές. Μαζεύτηκαν 70  δώρα από 47 χορηγούς και μέσω κλήρωσης μοιράστηκαν στις οικογένειες που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση. Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ροδιακή» ευχαριστήριο ονομαστικό προς όλους τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση.

Φεβρουάριος 2010: Αγορά 10 μαγνητικών πινάκων, σφουγγαριών και μαρκαδόρων για τον εξοπλισμό των σχολικών τάξεων,  συνολικού κόστους 1.520 €.

22 Φεβρουαρίου 2010: Αγορά 14 γλαστρών με φυτά εσωτερικού χώρου.

Τσικνοπέμπτη: Στήσιμο ψησταριάς,  ψήσιμο κρεάτων  και αγορά όλων των αναψυκτικών. Δώρο σε όλα τα παιδιά ενός cd αποκριάτικου, καπέλα και καραμούζες.

24 Μαρτίου 2010: Έκθεση με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες όλων των παιδιών στο χώρο του σχολείου. Ο Σύλλογος επιμελήθηκε τη μουσική κάλυψη και τη χορηγία με αναψυκτικά. Συνολικό κόστος: 500€

Απρίλιος 2010: Επίσκεψη στελεχών του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου στο χώρο του σχολείου.

Απρίλιος 2010: Συνάντηση με τον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Τσιαβό,  προκειμένου να συζητηθούν διάφορα θέματα του σχολείου και να βρεθούν από κοινού λύσεις.

Μάιος 2010: Αγορά cd player και σκούπας για το νηπιαγωγείο και μπάλες αξίας 80 €. Επίσης, αγοράστηκε εκτυπωτής για το σχολείο, αξίας 140€.

Ιούνιος 2010: Εκδήλωση του Εθνικού Ωδείου Ρόδου. Εκεί μαζεύτηκαν χρήματα τα οποία έγιναν δωρεά στο σχολείο μας. Τα έσοδα της εκδήλωσης μαζί με κάποιο συμπλήρωμα δόθηκαν για την αγορά ενός βιντεοπροβολέα.

Ιούνιος 2010: Αγορά ενθυμίων για τους μαθητές της  ΣΤ΄ δημοτικού και δώρα για όλους του μαθητές, αξίας 300€.

Ιούνιος 2010: Συνάντηση με το σχολικό σύμβουλο, υπεύθυνο για το σχολείο μας, κ. Σπανό,  προκειμένου να συζητηθούν διάφορα θέματα του σχολείου και να βρεθούν από κοινού λύσεις.

Σεπτέμβριος 2010: Επιλογή των χριστουγεννιάτικων ημερολογίων.

Σεπτέμβριος 2010: Αγορά ηλεκτρολογικού υλικού, αξίας 50 € για διάφορες ανάγκες του σχολείου (τοποθέτηση φούρνου, αλλαγή πριζών, φως στην αποθήκη).

Οκτώβριος 2010: Αγορά 3 νέων βιντεοπροβολέων, αξίας 1.047€

 

 

 

Ιούλιος 2010: Τοποθέτηση προβολέων στον εξωτερικό χώρο του σχολείου.

Αύγουστος 2010: Δημιουργία και εξοπλισμός γυμναστηρίου σε εσωτερική αίθουσα του σχολείου.

 

Ιούλιος 2010: Αγορά της απαραίτητης ξυλείας  και βαφών προκειμένου να φτιαχτούν βάθρα για τις τάξεις. Αυτά έγιναν με την επίβλεψη του Συλλόγου.

Οκτώβριος 2010: Δημιουργία 2 τουαλετών και 2 νιπτήρων για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και φτιάχτηκαν καινούριοι νιπτήρες για τις τουαλέτες των κοριτσιών.